Projektbeskrivning

Avancerad hudvård

BOKA BEHANDLING

Avancerad hudvård

BOKA BEHANDLING

Här nedan följer några kurer och enstaka behandlingar för dig som söker maximal effekt på behandlingar. Specialiserad kunskap, avancerad teknik och potenta produkter står som grund här. Ofta används en mix av dessa olika tekniker och produkter – allt för att få maximal effekt på huden, utan att äventyra din säkerhet och ditt resultat!

NYHET! Plasma lift

Klassisk B peel kombinerat med Plasma lift och Bio Stem cell mask från Alex Cosmetic.

Ta hudvården till en ny nivå med det finaste du kan ge huden. Här kombinerar vi din egen blodplasma (blodprov tas av Dsk på plats och centrifugeras, för att utvinna koncentrerad plasma). Detta används efter B peel som serum innan stamcell mask. Med kroppsegna näringsämnen, cytosiner, tillväxtämnen och proteiner kickar vi igång hudens regenerations process maximalt. Stamceller från grönt äpple, blåbär och cocosmjölk förfinar och skapar en helt fantastisk hud. Passar som anti-age-kur delux!

Måste bokas via receptionen.

  • Pris per behandling: 4900 kr

  • Pris om tre behandlingar: 4500 kr/st kur

The Cactus

Behandling för dig med torr, mycket torr och mogen hudtyp.
Rekommeneras som After sun eller som en bra vinterbehandling.
The Cactus med Kaktuspäron, Mango, Arganolja, Cupuacu- och Sheasmör masseras in efter en skön B peel. Här lägger vi fokus på total njutning och avkoppling. En spa-resort känsla för den mogna huden. Rik på Omega3- fettsyror A, C, E och K-vitamin
Upplev skillnaden, mättnaden i huden och den långvariga effekten som sitter i länge.
Då denna behandling är rik på fleromättade fettsyror och lite vatten får du en långvarigt återfettande effekt på huden och själva örtpeelingen ger alla näringsämnen och mineraler huden behöver för att hålla sig i bästa skick. En oslagbar kombo för oss torrisar.

  • 1595kr

Se fler behandlingar nedan »

Fler behandlingar

Alegance – exclusive lift

Anti age med syfte att minska ålderstecken, linjer, rynkor och boosta huden maximalt. Våra finaste, mest utvalda och bearbetade ingredienser kombineras med B peel i denna lyxiga behandling.Krävande, torr, stressad, konturfattig hud och inför fest – denna behandling ger maximalt av allt.

  • Lifting, hydra boost och anti age med Alegance serien.

  • Rengöring, B peel, The serum, The Oil och The mask. Skön stenmassage med lifting effekt och avslutas med The cream och BB cream.

  • Pris: 1795 kr

Gör gärna denna som kur!

B Peel Hydrabooster

Klassisk örtpeeling för lyster och förbättrad hudhälsa.
Vår mest populära behandling!
Denna peel är baserad på rena medicinalörter. De handplockas, frystorkas och tillreds, vid behandling mixas de med en gel bestående av bl a Hamamelis, Aloe vera och Algextrakt. Peelingen masseras in under ca två minuter och får verka. Effektiv behandling för lyster och näring till huden – ett av de bästa redskapen i modern hudvård enligt oss. Naturligt också!

  • Enstaka eller i kur, från 1495 kr

C Peel

Kraftfullt korrigerande örtpeeling där vi arbetar på problem som:
Ärr
Grov hud
Milier
Comedoner och pormaskar
Akne
Kraftig korrigering anti-age effekt.

En veckas konvalescens krävs och återbesök är inkluderat i priset.
För att göra en C peel kräver vi konsultation, planering och uppföljning. En optimal behandling då du söker korrigerande hudvård för problem i huden.
Inte för den känsliga hudtypen.

  • Pris: 4200 kr

IPL

Pulsat ljus i form av gult ljus 550-950 nm.
Kärlreducering, pigmentborttagning, skin rejuvention.
Ljusets läkande kraft. Medicinteknisk utrustning och säkert handhavande bogar för bra resultat på en rad olika hudproblem. Konsultation krävs.
  • Pris från 600 kr

Microneedling

Behandlingen som stimulerar hudens egen läkningsprocess, normaliserar kärlstrukturen och verkar ärr- korrigerande. Här med sterila nålar som skapar micro- kanaler i huden och triggar hudens reparationsprocess. Konsulteras innan.

  • Pris från 800 kr

BOKA BEHANDLING

C peel i bilder