Projektbeskrivning

Avancerad hudvård

BOKA BEHANDLING

Avancerad hudvård

BOKA BEHANDLING

Här nedan följer några kurer och enstaka behandlingar för dig som söker maximal effekt på behandlingar. Specialiserad kunskap, avancerad teknik och potenta produkter står som grund här. Ofta används en mix av dessa olika tekniker och produkter – allt för att få maximal effekt på huden, utan att äventyra din säkerhet och ditt resultat!

NYHET! Plasma lift

Klassisk B peel kombinerat med Plasma lift och Bio Stem cell mask från Alex Cosmetic.

Ta hudvården till en ny nivå med det finaste du kan ge huden. Här kombinerar vi din egen blodplasma (blodprov tas av dsk på plats och centrifugeras, för att utvinna koncentrerad plasma). Detta används efter B peel som serum innan stamcell mask. Med kroppsegna näringsämnen, cytosiner, tillväxtämnen och proteiner kickar vi igång hudens regenerations process maximalt. Stamceller från grönt äpple, blåbär och cocosmjölk förfinar och skapar en helt fantastisk hud. Passar som anti-age-kur delux!

Måste bokas via receptionen.

  • Pris per behandling: 4900 kr

  • Pris om tre behandlingar: 4500 kr/st kur

The Cactus

Alegance serien står som bas i denna underbara nya behandling.
NYHETEN The Cactus med Kaktuspäron, Mango, Arganolja, Cupuacu- och sheasmör masseras in efter en skön B peel. Här lägger vi fokus på total njutning och avkoppling. En spa-resort känsla för den mogna huden. Rik på Omegafettsyror A, C, E och K-vitamin
Upplev skillnaden, mättnaden i huden och den långvariga effekten som sitter i länge.

  • 1595kr

Se fler behandlingar nedan »

Fler behandlingar

Alegance – exclusive lift

Anti age med syfte att minska ålderstecken, linjer, rynkor och boosta huden maximalt. Våra finaste, mest utvalda och bearbetade ingredienser kombineras med B peel i denna lyxiga behandling.Krävande, torr, stressad, konturfattig hud och inför fest – denna behandling ger maximalt av allt.

  • Lifting, hydra boost och anti age med Alegance serien.

  • Rengöring, B peel, The serum, The Oil och The mask. Skön stenmassage med lifting effekt och avslutas med The cream och BB cream.

  • Pris: 1795 kr

Gör gärna denna som kur!

B Peel

Klassisk örtpeeling för lyster och förbättrad hudhälsa.
Denna peel är baserad på rena medicinalörter. De handplockas, frystorkas och tillreds, vid behandling mixas de med en gel bestående av bl a Hamamelis, aloe vera och algextrakt. Masseras in under två minuter och får verka. Effektiv behandling för lyster och äring till huden – ett av de bästa redskapen i modern hudvård enligt oss. Naturligt också!

  • Enstaka eller i kur, från 1095 kr

C Peel

Korrigerande örtpeeling där vi arbetar på problem som ärr, grov hud, milier, comedoner, akne och för kraftigare anti-age effekt. En veckas konvalescens krävs och återbesök är inkluderat i priset.
C peel kräver konsultation, planering och uppföljning. En optimal behandling då du söker korrigerande hudvård på problem i huden.
Inte för den känsliga hudtypen.

  • Pris: 2900 kr

IPL

Pulsat ljus i form av gult ljus 550-950 nm.
Kärlreducering, pigmentborttagning, skin rejuvention.
Ljusets läkande kraft. Medicinteknisk utrustning och säkert handhavande bogar för bra resultat på en rad olika hudproblem. Konsultation krävs.
  • Pris från 600 kr

Microneedling

Behandlingen som stimulerar hudens egen läkningsprocess, normaliserar kärlstrukturen och verkar ärr- korrigerande. Här med sterila nålar som skapar micro- kanaler i huden och triggar hudens reparationsprocess. Konsulteras innan.

  • Pris från 800 kr

BOKA BEHANDLING

C peel i bilder