Projektbeskrivning

Herbs2peel

BOKA BEHANDLING

Herbs2peel

BOKA BEHANDLING

Herbs2peel-metoden

Herbs2peel metoden är en naturlig peel-metod för maximal effekt.
Herbs2peel är en framgångsrik, beprövad och naturlig peelingmetod för hudföryngring, baserad på en blandning av rena örter. Hela kompositionen är helt fri från kemiska ämnen, syntetiska bindemedel och slipmedel, utan några toxiska biverkningar. Blandningen av örter innehåller bl a proteiner, kolhydrater, vitaminer, enzymer, phytohormoner, mineralsalter, tanniner och spårämnen.
Metoden innebär en kortare eller längre massage med blandningen av örter och gel/lotion som tillåts arbeta sig ner i huden för att frisätta sin hela potential.

  • B-peel – Beauty peel, 30 min: 1095kr

  • C-peel – Correcting peel, 60 min: 2900kr

Övriga Alex-behandlingar finner ni under Klassisk hudvård »

B-peel – Beautyflash
Snabb effektiv cellförnyelse och uppfräschning. Passar de flesta hudtyper. Kombineras i flera olika kurer och program. Ingen återhämtningstid krävs och kan göras året om.

C-peel – Corrective peel
Korrigerande peel för dig med grov hy, solskador, postinflammatoriska hyperpigmenteringar, melassma, åldrande hud med linjer och rynkor. Ärr mm
Vill du göra en effektfull, resultatinriktad behandling med naturliga ingredienser? Vi använder ekologiskt odlade örter, där resultatet ger sig till känna redan efter första veckan. C-peel är ett naturligt växtbaserat alternativ till dig som vill nå resultat och varaktigt förändra din hud. Konsultation krävs innan behandling och ingår i priset. Fem dagars återhämtning. Inget för en känslig hud.

Herbs2peel – Kropp

Intensive Body Shape – kroppsbehandling.
Skräddarsydd problemlösare för specifika områden på kroppen.
Kombinationen B/C peel och avancerad teknologi för kroppskonturen.
Konsulteras innan bokning.

Läs mer om Alex Cosmetic nedan. »

Ta dig tid. Unna dig själv. Det är du värd.

BOKA BEHANDLING

Alex Cosmetic och herbs2peel

Avancerad hudvård behöver inte bara vara maskiner och kemiska syror. Med Alex Cosmetics unika formulas och effektiva örtpeelingar får vi resultat väl jämförbara med starkare kemiska peels som TCA och fraxellaser – men på naturlig väg.
Dess komposition är fri från syntetiska medel och kemikalier. Innehåller inga slipmedel eller syror.
Produktserien Alex Cosmetic erbjuder en fullskalig hemvårds lösning på vart och ett av hudtyper och tillstånd som du vill behandla.

Om Alex Cosmetic

Alex Cosmetic, Tyskland, grundades i början av 40 -talet och har sedan dess vunnit popularitet över hela världen. Under årens lopp har linjen vuxit och förbättras för att kombinera traditionella metoder och användning av naturliga örter, med modern avancerad hudvårds teknik. Filosofin är att kombinera natur (örter) och vetenskap. Naturlig Professionell hudvård.
Fru St. Dabkus, grundare av Alex Cosmetic, började ursprungligen som kosmetolog inom teatern och operan i Tyskland. Hennes kunder, som alla beundrade hennes utmärkta arbete, lovordade hennes kunskaper och behandlingar.
Det var vid dessa möten som hon fick inspiration om att lansera sin egen skönhetssalong och en ny serie egna produkter. Hon samarbetade med sin syster som var apotekare, och arbetade fram holistiska, medicinska formulas som vidareutvecklades och är än idag grunden i den örtpeeling som gett metoden ”herbs2peel”.
Filosofin är att kombinera traditionella formulas, de finaste naturliga ingredienser (örter), med teknologi och modern vetenskap, allt för att försäkra sig om högsta kvalité och effekt.
Företaget har sedan start drivits av familjen i hjärtat av verksamheten. Dottern Katharina Dieser är i dagsläget ägare och arbetar nära sin son i företaget.
Helen Nordström är Sveriges utbildare inom denna metod för auktoriserade hudterapeuter och har i dagsläget över hundra kolleger med Certifikat i ämnet Herbs2peel.