Klinik No 33

I förtrolighet och närhet.
Min profession är mitt yrkeskunnande och förmåga av att känna in vad just du behöver. Jag vill ge lite extra av både tid, kunskap och plats. Vår klinik ska möta dig där du är – samt överträffa dina önskemål om både upplevelse och hudhälsa. Det är mitt mål. Det är vad jag varje dag strävar efter – och jag hoppas jag kan ge dig det!

// Helen

”Jag vill vara ledande inom högkvalitativa certifierade behandlingar och hjälpa mina kunder att både se bra ut och att må bra. Min mission är att bygga långsiktiga, goda relationer med mina kunder och att erbjuda resultatinriktad hudvård av högsta klass där säkerheten alltid står först.”
/ Helen

Hej vänner

Lite kort om mig själv.
Jag är ägare av Klinik No 33 samt delägare i Alex Cosmetic agenturen i Sverige. Jag är Auktoriserad hudterapeut i SHR med Gesäll och Mästarbrev. Dels Kosmetisk pigmenterare med flera stegs utbildning i bl a PhiBrows. Därtill Make up artist och innehavare av Certfikat i bl a IPL/Laser, Kemiska peels och Fransextensions. Dessutom har jag utbildat i avancerad hudvård vid hudvårdskolor i Stockholm och har suttit verksam i SHRs styrelse under några år. Att aktivt arbeta för förbundets, SHRs erkännande och goda rykte är ett ledord och kall. Har alltid varit så.

Jag har mer än 35 år i yrket.
Från början är jag utbildad undersköterska och före det även konststuderande. Det passar så bra i dagsläget med makeup och kosmetisk pigmentering har jag kommit på. Jag har drivit flera salonger under åren och varit mentor för många hudterapeuter. Mellan åren 1999-2018 startade och drev jag Aqua spa och byggde upp det till ett fint och välrenommerat dagspa.

Idag vill jag arbeta med avancerad hudvård och främst Herbs2peel samt kosmetisk pigmentering.
På min fritid är jag gärna med familjen eller i mitt andra hem i Spanien. Konst, natur, god mat och nära förtroliga samtal är något jag vurmar lite extra för. Så vill du ha bra hudvård, snacka livet och njuta en stund – varmt välkommen till Klinik no 33.

Hoppas vi ses.

Kontaktuppgifter

Klinik No 33
Köpmangatan 11b
931 32 Skellefteå
Tel: 070-5600 564
(Ni når mig enklast via sms eller mail, tar inte telefon)
hej@klinikno33.se

Öppettider

Måndag – Fredag

09:00 – 18:00

Övriga tider

Oregelbundna öppettider
beroende på bokningar mm.

Varför ska jag gå till en auktoriserad hudterapeut som är medlem i SHR?

“Förutom att du vet att du går till en auktoriserad hudterapeut med gedigen utbildning, så omfattas du dessutom av en behandlingsskadeförsäkring som träder i kraft om du skulle drabbas av en skada under behandlingen eller till följd av behandlingen.”

SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation
LÄS MER HÄR

Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.
Mästarbrevet garanterar förutom stort yrkeskunnande och erfarenhet även pålitlighet som hantverksföretagare och är en trygghet för dig som kund.