Projektbeskrivning

Fillers / Botox

BOKA BEHANDLING

Fillers / Botox

BOKA BEHANDLING

Fillers

Hyaluronsyra är något som finns naturligt i kroppen, men mängden minskar successivt med åldern. Med hjälp av fillers liknande en gelé kan vi fylla ut rynkor och veck samt återskapa förlorad volym. Resultaten syns direkt och kan sitta kvar upp till 6-12 månader. Hur snabbt effekten går ned är mycket individuellt och påverkas både av lokalisation men även av sådant som ålder och livsstil, vissa personer bryter ned materialet mycket snabbt. Vi behandlar Nasolabialveck, ”sura” mungipor samt läppar.

  • Kontakta oss för prisuppgift

Botox

Botulinum Toxin är ett läkemedel som gör att muskulaturen som genom mimik ger rynkor slappnar av tillfälligt vilket ger ett slätare utseende. De vanligaste områdena som behandlas är rynkor mellan ögonbrynen, rynkor i pannan samt rynkor runt ögonen. Effekten kommer successivt och full effekt ses efter 2 veckor. Behandlingen håller i sig 3-4 månader beroende på ett flertal faktorer.

  • Botox 1 zon: 2900 kr

  • Botox 2 zoner: 4500 kr

  • Botox 3 zoner: 5500 kr

PRP / Vampyrmetoden

Stimulerar produktionen av kollagen samt cellernas förnyelse och reparationsprocess. En hudföryngrande behandling där vi använder den läkande kraften från din egen kropp, dina egna tillväxtfaktorer för att förbättra struktur, lyster och spänst. PRP är ingen ”quick-fix” utan snarare en långtidsinvestering då resultatet kommer successivt. Gradvis ökar hudens förmåga att behålla fuktighet, bli mer elastisk och genom detta utjämnas rynkorna. Bästa resultatet ses efter några månader och hållbarheten är lång. Rekommendationen är 3 behandlingar med ca 1 månads mellanrum.

  • PRP Hudföryngringar: 4000 kr per behandling i kur.

  • PRP HA: 5800 kr

Se fler behandlingar nedan »

Fler behandlingar

PRP-stimulering av hårtillväxt

Hårtillväxten stimuleras med hjälp av dina egna tillväxtfaktorer. Blodcirkulationen och celldelningen ökar, stamcellerna runt hårsäcken stimuleras så att svaga hårsäckar återhämtar sig, hårsäcken vidgas och börjar producera starkare och fler hårstrån.

  • PRP Hårstimulering: 4000 kr per behandling i kur.

Microtoxin

En hudföryngrande behandling där Botulinum Toxin (microdos) blandas med med en hyaluronsyre-cocktail som injiceras/”stämplas” i huden. Ansiktsmimiken påverkas inte, men däremot påverkas huden genom minskade fina linjer, förbättrad fasthet, mindre porer, ytliga kärl samt ökad lyster. Behandlingen förebygger också ålderstecken, så den passar även yngre personer. Full effekt av botox-behandlingen ser man efter 2 veckor och den håller i sig ungefär 3 månader, men det är många individuella faktorer som spelar in.

Bäst resultat ses vid behandling utförd 3 gånger med 3 månaders mellanrum, man kan även kombinera denna med Mesoterapi och PRP.

  • Microtox: 4000 kr

Mesoterapi

En ”vitamin-cocktail” innehållande Hyaluronsyra injeceras i huden och aminosyrorna, vitaminerna, mineralerna och nucleinsyrorna bidrar till att optimera miljön i huden och stimulerar bildandet av collagen, elastin och hyaluronsyra. Fina linjer och rynkor minskar, hudtonen förbättras och huden återfuktas inifrån. Behandlingen är en kombination mellan injektionsbehandling och Microneedling. Resultatet börjar man se efter ca 2 veckor och kan bestå upp till 3 månader.
För bästa resultat rekommenderas 3-5 behandlingar med ca 3 veckors mellanrum. Resultatets varaktighet är individuell, men efter ca 6 månader är det lämpligt med en påfyllnad. Går utmärkt att kombinera med Microtoxin.

  • Mesoterapi NCTF HA: 2700 kr

BOKA BEHANDLING

Dsk Jennie Olofsson

Jag är legitimerad distriktssköterska sedan 2003 och har sedan dess varit verksam inom primärvården. En önskan att kombinera mitt intresse inom hudvård och estetik tillsammans med att min fina vän Helens tro på min förmåga gjorde att jag valde påbörja min resa och utbildning inom estetiska injektioner samt hud- och hårförbättrande behandlingar.

Min önskan är att med subtila medel uppnå naturliga resultat. Hösten 2020 påbörjade jag min ”utbildningskurva”, och har för närvarande gått basutbildningen på dr K Academy samt utbildning i Microtox och Skinboosters. Utbildningen inom PRP utfördes på Astomed.

I nuläget erbjuder jag klassiska Botulinum Toxin-behandlingar, Microtox-behandlingar, PRP (vampyrmetoden) i hudvårdande och i hårstimulerande syfte samt Microtox. Fler behandlingar kommer erbjudas inom kort.

Välkommen boka Fillers, Botox och PRP mm hos mig! / Jennie