Projektbeskrivning

Smått & Gott

BOKA BEHANDLING

Smått & Gott

BOKA BEHANDLING

Fransar, bryn och ögats inramning

På vår klinik fullkomligt älskar vi att ge färg till bryn och fransar. Det snabbaste sättet att få ett ansiktslyft är nog att färga och plocka brynen. Tror det är det billigaste också. Eller vad säger du?

Vi har lång erfarenhet av både fransförlängning, fransböj, eller lashlift som det numer heter samt lovar hållbara resultat på fransfärgen. Nyheten Browlamination finns också representerat. Här nedan hittar du information och priser.

Fransar & Bryn

Vi hjälper dig få en naturlig inramning kring ögonen. Vi färgar och formar dina ögonbryn, ger fransarna en djupare färg. Vi erbjuder lashlift för böjda fransar och browlamination för brynlyft! Resultatet håller 4-6 veckor.

 • Frans- och brynfärg, inkl plock – 30 min: 530kr

 • Fransfärgning: 400kr

 • Brynfärgning inkl plock: 390kr

 • Brynplockning: 320kr

 • Brow lamination: 750kr

 • Lashlift/Fransböjning permanent: 750kr

 • Lashlift/Fransböjning och frans- brynfärg paket: 995kr

 • Keratinbehandling i annan fransbehandling: 200kr

Läs mer om fransar och bryn längre ned på sidan.

Fransförlängning/Lash extensions

Vi anpassar längd och storlek på fransarna efter dina önskemål och din livsstil.

 • Borttagning – 30 min: 200kr

 • Volymfransar – Nytt set: 1700kr

 • Singelfransar – Nytt set: 1700kr

 • Återbesök inom 4 v. – 60 min: 800kr

 • Återbesök – 30 min: 600kr

 • Återbesök efter 4 v.: (Nytt set)

Se fler behandlingar nedan »

Fler behandlingar

Fransar & Bryn

Lashlift – Permanent fransböj
En liten spole appliceras på övre fransraden närmast franskanten, vi böjer försiktigt fransarna över den, fixerar och därefter i steg 1 och 2 permanentar och fixeras fransarna i en perfekt böj. Resultatet blir optimalt med en färgning direkt efter. Hållbart resultat ca två månader.

Brow Lamination – Ögonbrynslyft
Dina egna ögonbryn permanent- behandlas för lyft och volym. Därtill klipps, färgas, plockas och kerstinbehandlas stråna för perfekt form och färg.

Frans- och brynfärg
Traditionell färg för fransar och ögonbryn. Vi hjälper dig få naturligt vackra mörka fransar och ögonbryn som accentuerar dina ögon och ditt ansikte. Brynplock och styling av brynen ingår alltid vid brynfärg.

Lashlift

Ett skonsamt alternativ till fransförlängning
För dig som inte vill ha eller kan ha fransförlängning är detta ett alternativ som leder till naturligt böjda och fina fransar! Resultaten visar sig direkt! LashLift är en av dagens hetaste trender och har tagit skönhetsmarknaden med storm. Med vackert böjda fransar kan du känna dig trygg med att inga produkter sliter på fransarna. Samtidigt som dina egna fransar vårdas och framhäver dina ögon behöver du knappt sminka dig på morgonen, enkelt va?!

Varför Lashlift?
Får man böj på fransarna från roten så öppnas ögat upp, man ser pigg ut och fransarna upplevs längre. LashLift är ett skonsamt alternativ till fransförlängning. Fransförlängning kräver också mer underhåll än LashLift. Däremot, har du få fransar eller glest mellan fransarna så kan vi verkligen rekommendera fransförlängning. Testa dig fram.

Hur gör vi?
Du kommer utan makeup till vår klinik. Fransarna fästs, strå för strå, varsamt på en silikonrulle som appliceras med hudlim ovanpå dina ögonlock under tiden du blundar. Därefter appliceras 2 vätskor i omgångar som gör att dina fransar blir permanent böjda. Behandlingen avslutas med att fransarna (och brynen om du önskar tillägg) färgas in för att förstärka intrycket av din Lash Lift. En LashLift-behandling tar vanligtvis ca 60 minuter inkl. Fransfärg som ingår. Önskar du även brynfärg och formning tillkommer en avgift.

Att tänka på inför…
• Du ska komma utan linser i ögonen eller ta ut dem före behandlingen.
• Kom utan smink kring ögonen, annars kom i god tid för att själv tvätta bort det.

Tänk på detta!
Undvik all form av Mascara och/eller rengöringsprodukter med olja 24-48 timmar efter. Gnugga ej på fransarna och undvik varma duschar och definitivt bastubad. Oljan och värme kan förstöra effekten av permanenten.

Hållbarhet
Din naturliga fransar omsätts och växer hela tiden. Din LashLift försvinner därför i takt med utväxten. Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt är den naturliga fransens livscykel på 8 veckor. Hållbarheten för en fransböjning kan därför vara i allt från 6 upp till 12 veckor! Färgen mattas vanligen efter 4-6 veckor.
OBS! – Fungerar endast på naturliga fransar (ej extensions).

Fransförlängning/Lash extensions

Vad du bör veta innan
Vi erbjuder singel och volymfransar.
Vad du önskar och hur mycket volym du vill ha pratar vi ihop oss om – tillsammans.
Vanligast är: 0.15-0,20 och längd 8-12 mm för singel fransar och 0,07 tjocklek samt 8-12 mm 2 till 5 st i knippen för volym.

Dina egna fransars kvalité påverkar valet av tjocklek och längd. Alla kan inte ha långa och kraftiga fransrader. Viktigt att veta är att ALLA lim-sorter som används till fransförlängning är härdplast-lim och är hälsovådliga i stor mängd. Vi följer de regelverk (miljö & hälsa) som krävs vid hantering av detta. Idag är det strikta regler kring denna yp av behandling och du som kund ska alltid informeras om detta.
Det är av största vikt att du också följer de restriktioner som du får med dig efter behandlingen hem.
Normalt har vi mellan 100-150 fransar per öga men det är högst individuellt. Fransens växtcykeln är mellan 4-8 veckor.
Sjukdom, stress och ålder kan påverka dina fransars kvalité och resultatet. En fransförlängning ska ALDRIG göra ont under behandlingen. Däremot kan det kännas lite när vi separerar fransarna med vår lilla kam. Tänk på att du aldrig ska känna något skav i ögat. Då MÅSTE du säga till och tejpen/patchen sättas om.

Viktigt att tala om innan vi börjar
Har du några allergier, sjukdomar eller äter du mediciner? Det kan påverka hållbarheten och det är inte alla som kan ha fransförlängning p.g.a. materialet.

Hur ska du sköta dina fransar?
De första 24 timmarna får inte fransarna bli blöta för det är då limmet härdar. Du ska inte heller träna eller basta första dygnet. När du sen duschar och tvättar håret undvik att låta schampoo och balsam rinna ner i ögonen för det försämrar hållbarheten. Undvik hudvård och ögonprodukter med olja i kring ögonen. Olja löser upp limmet.

Pilla och dra INTE i fransarna. Någonsin. Borsta dem med en mjuk mascaraborste 1-2 gånger per dag, det räcker. Ska du använda mascara så måste det vara speciell mascara som används för just förlängningar. Sätt endast mascara längst ut på fransarna.

När ska du fylla på dina fransar?
Efter 3-4 veckor behöver du fylla på med nya fransar. Tiden och mängd varierar beroende på hur du tagit hand om fransarna samt hållbarheten på dina egna fransar. Vi har ett återbesöks pris som gäller återbesök inom 4 veckor. Efter detta debiteras fullt nytt set. För kunder som går regelbundet sätter vi ett nytt set till återbesöks pris ca var tredje behandling.

Vad ska du göra vid eventuella problem?
Tag genast kontakt med oss. Gör det ont så måste fransarna tas bort och det görs med en speciell remover. Dra aldrig av fransarna själv – du förstör lätt dina egna. Vid eventuella allergier och reaktioner ger vi vidare råd. Skulle du få ett akut tillstånd av infektion eller annat ögonrelaterat problem – sök läkare omgående, tag efter detta kontakt med oss.

Helen är Hudterapeut med Mästarbrev, den högsta erkända titel en hudterapeut kan få. Samt mer än 30 år i yrket. Vi är därtill certifierade att få utföra fransförlängning/extensions. Vi använder endast väldokumenterade, beprövade, godkända lim och fransmaterial. Vi har godkända intyg från Miljö- och Hälsa samt certifikat för användande av härdplaster.

Alla våra kunder är försäkrade då de besöker oss.
Vår kunskap ska vara din trygghet. Resultatet och effekten; Hållbart och snyggt.

Det där lilla extra

Jag kan inte låta bli att få erbjuda även lite mer lättsamma behandlingar. Sånt som både är roligt att göra och går snabbt för dig att få hjälp med. Här är bl.a. makeup, manikyr och hårborttagning med vax representerade. Dessutom har jag Prickborttagning som specialitet.

Makeup

Jag erbjuder konsultationer och rådgivning enligt efterfrågan.
Kundkvällar och event. Ska du gifta dig? Jag erbjuder mina tjänster först efter att frågan är ställd.
Varmt välkommen.

Manikyr

Jag tycker om fint lackade naglar men ägnar mig inte åt nagelförlängning. Däremot kan du få Gelcolor lack eller en vanlig manikyr.
Erbjuder detta efter förfrågan.
Varmt välkommen.

Vax

Normalt är att vi har hår på kroppen. Dagens trender och livsstilar gör att fler och fler väljer att ta bort hår från kroppen, på olika ställen. Det vi kallar generande eller oönskad hårväxt kan vi hjälpa dig med. Med varmvax eller IPL/laser som här är pulsat rött ljus (IPL), Powerlite 600® har vi två effektiva lösningar.
Du bör ha minst fem millimeter långa hårstrån för ett bra resultat. (Gäller det bikinilinjen trimma gärna innan).

 • Vaxning – Hela ben, inkl bikini: 850:-

 • Vaxning – Halva ben: 650:-

 • Vaxning – Bikini eller axill: 450:-

 • Vaxning – Rygg: 500:-

 • Halva ben inkl bikini: 850:-

 • Braziliansk vaxning: 550:-

 • Ansikte helt: 450:-

 • Överläpp: 330:-

 • Överläpp och Haka: 400:-

Permanent hårborttagning?

IPL är ett effektivt sätt att ta bort hår permanent.Vi har jobbat med IPlL under många år nu och kan garantera bra resultat. Om du har follikulit /hårsäcks-inflammation eller lätt får finnar efter rakning så hjälpa IPL dig mycket. Besvärande, kliande utslag lindras och du får med iden en lugnare hud också.
Boka tid för kostnadsfri konsultation, vi hjälper dig.

Läs mer om Powerlite® IPL här »

Prickborttagning – Cryopen

Bli av med hudfläckar på bara några sekunder med CryoPen-X.
Behandling med kyla (Cryopen) är inget nytt och är känt inom dermatologi över hela världen. På mindre än 20 sekunder kan vi frysa bort olika typer av hudfläckar, enkelt och effektivt. Cryopen arbetar med kryoterapi som är en välbeprövad metod och används ofta inom sjukvården.

Vi behandlar:

 • Fibrom
 • Vårtor
 • Pigmentsfläckar
 • Hemangioma
 • Fettknölar
 • Seborrheic keratoses

Den innovativa CryoPen låter oss arbeta med millimeterprecision och är en utmärkt behandling för att enkelt avlägsna olika hudfläckar, säkert och smärtfritt utan att skada frisk hud. CryoPen arbetar med kyla för att effektivt behandla olika godartade förändringar på huden. Behandlingen tar bara några sekunder och vanligtvis räcker det med 1-3 behandlingar.
Vi vill alltid att en läkare har konsulterats innan behandling sker, det är din säkerhet det handlar om.

 • Pris från 800 kr

 • Fler än prick: 500kr/st
  Fler än 10 st: 2500kr

 • Återbesök efter 3 veckor: 400kr/st

BOKA BEHANDLING